Hodnocení obchodu

4,9 48 hodnocení
5
45x
4
1x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LB Avatar autora Lucie Bartková | 12.4.2024
MILUJU TUTO KAŠI! Perfektní, když ráno nestíhám, během chvilky hotovo.
LH Avatar autora Lucia Hrnčiariková | 11.4.2024
Chutné, ideálna voľba počas túr ako snack
VK Avatar autora Veronika Kadlecová | 7.4.2024
Vynikající kaše, rychlá příprava, chutná
VG Avatar autora Vendula Galbavá | 6.4.2024
Spokojenost s nákupem. Tyčinky jsou velmi chutné.
Avatar autora (Administrátor) 11.4.2024
Vendulko, jsme moc rády, že ti naše tyčinky chutnají!💓
VJ Avatar autora Veronika Janková | 5.4.2024
Kvalitní potraviny vyrobené v ČR.
MM Avatar autora Martina Mazalová | 31.3.2024
Úžasné, doporučuji ❤️
MM Avatar autora Martina Mazalová | 29.3.2024
Výborné, vyvážené...Moc se povedly 🌸
AS Avatar autora Anna Slezakova | 29.3.2024
🙌🏼🙌🏼🙌🏼
HM Avatar autora Hana Masopustová | 24.3.2024
Nejlepší proteinové tyčinky ever! 🌸 Rychlé doručení, ekologické balení. Velice doporučuji!
I Avatar autora Iva | 11.3.2024
Vybrat favorita je opravdu těžké! Teď mi pravidelně přítel přihazuje do 🥐 tyčky, těším se až tam budou i cookies. Je to skvělý snack do zadní kapsičky na kolo či na běžky. Ale někdy si ji rozkouskuju jen tak, když mě honí mlsná ke kávě. MG přeji, aby se produkty dostali do více cílových skupin, protože tohle je kvalita, kterou si sportovec (samozřejmě i nesportovec) opravdu zaslouží! :)
VH Avatar autora Veronika Hádková | 11.3.2024
Ochutnala jsem už několik produktů a vše bylo vynikající! Moc doporučuju všem :)
I Avatar autora Iveta | 10.3.2024
Rozhodně nejlepší tyčinky pokud jde o složení i chuť! K mým favoritům patří 01 a 03, které jsou v čokoládě.🤭 Ani nemám pocit, že bych jedla "proteinovou" tyčinku (ty většinou chutnají dost podivně). Instantní kaše na rychlou snídani taky doporučuji!
Avatar autora Veronika Šustrová | 8.3.2024
Asi jsem měla velká očekávání, dle hodnocení jiných. Tyčinky mi chutnaly, ale asi si je už nepotřebuji objednávat znovu.
AV Avatar autora Adela Výtisk | 19.2.2024
Děkujeme za vegan verzi tyčinek, výborný!
Avatar autora (Administrátor) 21.2.2024
Děkujeme za pochvalu, Adélko!🫶🏻
KM Avatar autora Kristýna Mudrochová | 18.2.2024
Výborná zdravá svačinka, určitě objednám další.
KG Avatar autora Kristýna Gröhlingová | 18.2.2024
Všechno výborné, kaše 01, cookies měkké, akorát sladké. Nemám moc ráda datlové tyčinky, ale tyto můžu, skvělé vychucene. Nenakupovala jsem si naposledy🙂
MK Avatar autora Monika Kotěrová | 10.2.2024
Objednávám větší balení.
LP Avatar autora Libuše Prokopová | 8.2.2024
Vynikající. Zažene hlad a dodá energii.
TN Avatar autora Tereza Neradilová | 5.2.2024
Tyčinky 02 berries s vanilkou jsou pro mě první koupě v Shop MG Nutrition. Markétu Gajdošovou sleduji už pár měsíců a velmi mi pomáhá. Když jsem našla její obchod věděla jsem, že si budu chtít něco koupit. Když jsem tyčinku poprvé ochutnala, měla jsem lehce smíšené pocity i přesto, že mi chutnala, protože jsem měla nějaké představy. Teď jsem ale s tyčinkou stoprocentně spokojená. Chutná mi, líbí se mi, že vás každou chvíli překvapí jiná chuťová část tyčinky. Navíc, a to je pro mě jedno z nejdůležitějších, Markétce věřím v její práci jako jedné z mála a věřím, že za složením produktů MG je opravdu snaha o to nejlepší, co lidské tělo potřebuje. Už teď se těším, až si koupím další produkt. Děkuji celému MG týmu za jejich práci.
VS Avatar autora Veronika Sevcikova | 4.2.2024
Skvelý web, zrozumiteľný + veľmi krátka dodacia lhota. Super sa na ňom nakupuje.